23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSportVoicu (PNL), către Udrea: Antonescu va fi preşedintele României

Voicu (PNL), către Udrea: Antonescu va fi preşedintele României

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, duminică, pentru Mediafax, referindu-se la afirmaţia Elenei Udrea că USL se va rupe iar Ponta şi Tăriceanu vor candida la Preşedinţie, că singurul candidat al USL va fi Crin Antonescu şi că acesta va deveni preşedintele României.

„Iluzia că USL se va rupe este un fel de autoamăgire pentru cei de la PDL, aflaţi într-o drastică scădere de popularitate şi cu grave probleme interne. USL se va prezenta la alegerile prezidenţiale cu un singur candidat, domnul Crin Antonescu, şi mai mult decât atât, toate sondajele de opinie arată că USL va câştiga alegerile prezidenţiale şi domnul Crin Antonescu va deveni preşedintele României”, a precizat Mihai Voicu.

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, la emisiunea „După 20 de ani” difuzată duminică de ProTV, că USL va avea 2 candidaţi la Preşedinţie, pe Victor Ponta pentru PSD şi pe Călin Popescu Tăriceanu pentru PNL, ea precizând şi că actualul preşedinte al PNL este într-o scădere de popularitate accelerată.

Realizatorul a afirmat că prezidenţiabilul susţinut de PDL se va confrunta cu Crin Antonescu, la care Elena Udrea a răspuns: „Sau cu Victor Ponta”.

„Cine cred eu că va candida din partea USL? Cred că vor avea doi candidaţi: unul va fi Victor Ponta, în opinia mea, şi va fi candidatul PSD, iar cei de la PNL, probabil că vor veni cu Tăriceanu”, a spus Udrea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă