34 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSportVizita la Bucureşti a comisarului european Hahn, anulată din cauza condiţiilor meteorologice

Vizita la Bucureşti a comisarului european Hahn, anulată din cauza condiţiilor meteorologice

Vizita la Bucureşti a comisarului european pentru politică regională, Johannes Hahn, programată pentru astăzi, a fost anulată, întrucât acesta s-a aflat în imposibilitatea de a se deplasa de la Bruxelles la Bucureşti din cauza perturbării traficului aerian, relatează Mediafax

„Vizita comisarului european pentru politică regională Johannes Hahn, programată pentru astăzi, 26 ianuarie 2012, a fost anulată. Delegaţia condusă de oficialul european s-a aflat în imposibilitatea de a se deplasa de la Bruxelles la Bucureşti din cauza perturbării traficului aerian”, informează Comisia Europeană.

Comisarul european era aşteptat la Palatul Victoria de către premierul Emil Boc, precum şi de către ministrul pentru Afaceri Europene, Leonard Orban. El ar fi urmat să participe şi la Reuniunea comitetului interministerial pentru absobţia fondurilor europene.

Ninsorile din ultimele zile au afectat atât traficul rutier cât şi cel aerian.

Comisarul european pentru politică regională, Johannes Hahn, avea programată o vizită oficială în România, joi, urmând să aibă întrevederi cu preşedintele Traian Băsescu, cu premierul Emil Boc şi cu ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă