VIDEO. Roger Federer se antrenează pe zăpadă

Tenismanul elveţian Roger Federer a postat un videoclip pe reţelele de socializare în care poate fi văzut antrenându-se pe ninsoare, la reşedinţa sa din Alpii elveţieni, în condiţiile în care sezonul este întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

31.03.2020 - 14:38

Îmbrăcat în trening şi cu o căciulă pe cap, Federer loveşte mingea cu racheta la un perete, aceasta fiind prima sa apariţie publică după artroscopia la genunchiul drept efectuată la jumătatea lunii februarie.

"Vreau să mă asigur că îmi amintesc cum să fac câteva trucuri", a comentat campionul elveţian, care a încercat câteva lovituri mai deosebite, printre picioare sau pe la spate, imitându-l pe australianul Nick Kyrgios.

Roger Federer a anunţat recent că va dona un milion de franci elveţieni pentru lupta împotriva coronavirsului din ţara sa.

El intenţionează să revină în circuit cu ocazia turneului de la Halle (Germania), care ar urma să debuteze pe 15 iunie, dacă să va respecta data prevăzută pentru reluarea competiţiilor ATP (7 iunie). Însă, dacă organizatorii de la All England Club vor decide anularea ediţiei din acest an a turneului de la Wimbledon, competiţiile premergătoare pe iarbă, între care şi cea de la Halle, ar putea fi de asemenea anulate.

Comentarii