VIDEO. Real Madrid a refuzat două oferte de 150 mil. euro pentru un jucător

Real Madrid a respins două oferte de circa 150 milioane euro pentru mijlocaşul ofensiv Marco Asensio venite din Premier League, a dezvăluit impresarul jucătorului, Horacio Gaggioli, pentru ziarul AS.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 25.05.2018 - 13:13

Presa spaniolă, dar și cea britanică, spun că ar fi vorba de oferte venite de la cele două cluburi din Manchester, United și City.

Știrea vine, chiar cu o zi înaintea Finalei UEFA Champions League, pe care madrilenii o vor disputa contra unei alte echipe din Premier League, FC Liverpool

''Real Madrid a primit două oferte pentru Marco Asensio, de circa 150 milioane euro, dar le-a respins. Are un viitor extraordinar. Ofertele au venit din Anglia, unde se pot plăti asemenea sume şi care pot creşte chiar. El poate juca pe cinci posturi, pe benzile laterale, ca vârf fals, mijlocaş central şi pivot ofensiv. Barca îi are pe Messi şi Iniesta, dar nu sunt cinci jucători în lume ca el. Are o mare viziune a jocului'', a declarat Gaggioli.

Asensio, 22 ani, care are o clauză de reziliere de 700 milioane euro, a disputat în două sezoane 90 de meciuri şi a marcat 21 de goluri în tricoul madrilenilor.

Comentarii