6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO. Real Madrid a refuzat două oferte de 150 mil. euro pentru...

VIDEO. Real Madrid a refuzat două oferte de 150 mil. euro pentru un jucător

Presa spaniolă, dar și cea britanică, spun că ar fi vorba de oferte venite de la cele două cluburi din Manchester, United și City.

Știrea vine, chiar cu o zi înaintea Finalei UEFA Champions League, pe care madrilenii o vor disputa contra unei alte echipe din Premier League, FC Liverpool

”Real Madrid a primit două oferte pentru Marco Asensio, de circa 150 milioane euro, dar le-a respins. Are un viitor extraordinar. Ofertele au venit din Anglia, unde se pot plăti asemenea sume şi care pot creşte chiar. El poate juca pe cinci posturi, pe benzile laterale, ca vârf fals, mijlocaş central şi pivot ofensiv. Barca îi are pe Messi şi Iniesta, dar nu sunt cinci jucători în lume ca el. Are o mare viziune a jocului”, a declarat Gaggioli.

Asensio, 22 ani, care are o clauză de reziliere de 700 milioane euro, a disputat în două sezoane 90 de meciuri şi a marcat 21 de goluri în tricoul madrilenilor.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă