13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSportVIDEO. Oltenia “fierbe”. CS U Craiova a prezentat trofeul suporterilor ieșiți în...

VIDEO. Oltenia “fierbe”. CS U Craiova a prezentat trofeul suporterilor ieșiți în stradă

Mii de olteni au ieșit în stradă pentru a-i întâmpina pe jucătorii CS Universitatea Craiova, care au prezentat trofeul Cupei României.

O echipă din Craiova a câștigat Cupa României la fotbal, după 25 de ani.

CS Universitatea Craiova este considearată continuitatea “Craiovei Maxima”, Federația Română de Fotbal recunoscându-I palmaresul “Științei”, cu excepția ultimei Cupe a României castigate. Acest trofeu este “pierdut” undeva, între echipa înființată cu susținerea fostului primar al Craiovei, actualul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, și formația lui Adrian Mititelu, falimentată și reînființată.

CS U Craiova a câștigat Cupa României, după o finală cu FC Hermannstadt (Sibiu), scor 2 – 0. Au marcat Gustavo și Mitriță.

Antrenorul Craiovei, Denis Mangia, a declarat, după finalul partidei de pe Național Arena, că, în sezonul următor, formația sa vrea să se lupte pentru titlul de campioană al Ligii I.

Până atunci, CS U Craiova o să se lupte pentru Supercupa României, cu CFR Cluj, noua campioană a Ligii I, în debutul sezonului viitor.

 

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Votul din Consiliul de Securitate al ONU ce cere în premieră o „ încetare imediată a focului în Gaza” a fost salutat pe plan...

Votul de luni asupra unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU care cere pentru prima dată "încetarea imediată a focului" în Fâşia Gaza,...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...
Ultima oră
Pe aceeași temă