16 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

VIDEO. Nadal, Djokovic și Cristiano Ronaldo au fost provocați de Roger Federer

Campionul din Ţara Cantoanelor, care a primit săptămâna trecută vestea tristă privind amânarea turneului de la Wimbledon, a postat un clip video pe Twitter în care apare îmbrăcat complet în alb şi cu o pălărie pe cap, lovind rapid mingea cu racheta de un perete verde. „Iată un exerciţiu solitar, care poate fi de ajutor. Să vedem de ce sunteţi în stare. Răspundeţi cu un video şi vă voi împărtăşi câteva sfaturi”, le-a transmis Federer celor pe care i-a provocat.

Este pentru a treia oară când jucătorul elveţian postează un video în care poate fi văzut exersând cu mingea de tenis, la reşedinţa sa din Alpii elveţieni, unde îşi petrece perioada de izolare.

În afara lui Nadal, Djokovic şi Ronaldo, Federer a lansat această provocare şi altor staruri, între care se numără jucătoarea de tenis Serena Williams, baschetbaliştii Stephen Curry şi Luka Doncic, schioarea Lindsay Vonn, jucătorul de fotbal american Tom Brady şi campionul mondial de motociclism viteză Valentino Rossi.

În vârstă de 38 ani, Roger Federer este deţinătorul recordului de titluri de Mare Şlem (20), cele mai multe dintre acestea cucerindu-le la Wimbledon (8).

Ultima oră
Pe aceeași temă