VIDEO. Extaz la Zagreb, lacrimi la Londra, după Croația – Anglia 2 - 1

O explozie de bucurie s-a produs în rândul fanilor croaţi care au urmărit meciul cu Anglia pe un ecran instalat în Piaţa Ban Jelacici din capitala Zagreb, în momentul în care Mandzukici a marcat golul victoriei în semifinala.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.07.2018 - 11:01

După calificarea în premieră în finala Cupei Mondiale de fotbal, croaţii au sărbătorit pe străzi, cu petarde, torţe şi fumigene. 

De partea cealaltă, bucuria golului marcat de Tripper, sărbătorit cu multă bere, s-a transformat treptat, după reuşitele croaţilor, în tristeţe şi desnădejde. Liniştea s-a aşternut în Hyde Park, unde londonezii au putut urmări semifinala pe un ecran uriaş, dar şi alte oraşe din Anglia, în care au fost organizate vizionări în aer liber.

Reprezentativa Croaţiei a învins, miercuri, la Moscova, cu scorul de 2-1, după prelungiri, selecţionata Angliei, şi s-a calificat pentru prima oară în istoria sa în finala Cupei Mondiale.

Pentru Croaţia au marcat Perisici '68 şi Mandzukici '109, iar pentru Anglia a înscris Tripper '5.

În finală, naţionala Croaţiei va evolua contra Franţei, duminică, la Moscova. Anglia va evolua contra Belgiei, sâmbătă, în finala mică.

 

Comentarii