VIDEO. Brazilia, ținută în șah de Elveția, la Cupa Mondială

Brazilia a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputată, duminică, la Rostov, cu Elveţia, în etapa I a Grupei E a Cupei Mondiale. Au marcat Coutinho '20, respectiv Zuber '50.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.06.2018 - 23:23

În minutul 20, Coutinho a marcat cu un şut de la 20 de metri, lateral stâga, mingea a lovit bara laterală aproape de vinclu, la colţul lung, şi a intrat în poartă.

La cinci minute după pauză, Zuber a marcat cu capul după un corner executat de pe partea dreaptă de Shaqiri. Brazilienii au reclamat că Zuber l-a împins înainte de a marca pe Miranda, dar arbitrul a refuzat să apeleze la VAR.

 

Au evoluat următoarele echipe:

Brazilia: Alisson - Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo - Paulinho (Renato Augusto '67), Casemiro (Fernandinho '60), Coutinho - Willian, Gabriel Jesus (Firmino '79), Neymar. Slecţioner Tite;

Elveţia: Sommer - Lichtsteiner (Lang '87), Schar, Akanji, Rodriguez - Behrami (Zakaria '71), Xhaka - Shaqiri, Dzemaili, Zuber - Seferovic (Embolo '80). Selecţioner Vladimir Petkovici.

Arbitru: Cesar Ramos (Mexic)

În primul meci al grupei, Serbia a învins, tot duminică, la Samara, reprezentativa din Costa Rica, cu scorul de 1-0 (0-0).

Comentarii