10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO. Barcelona a zdrobit Sevilla, ]n returul din Cupa Spaniei

VIDEO. Barcelona a zdrobit Sevilla, ]n returul din Cupa Spaniei

Învinsă cu 2-0 în Andaluzia, în prima manşă, Barca a reuşit o “remontada” pe Camp Nou, punctând de şase ori, prin Philippe Coutinho (13 – penalty, 53), Ivan Rakitic (31), Sergi Roberto (54), Luis Suarez (89) şi Lionel Messi (90e+2), starul argentinian ajungând cu această ocazie la un total de 50 de goluri marcate în Copa del Rey. Pentru Sevilla a înscris Guilherme Arana (68), însă oaspeţii au ratat şi o lovitură de la 11 m, prin Ever Banega, al cărui şut a fost respins de portarul catalanilor, Jasper Cillessen.

Betis Sevilla s-a calificat la rândul ei în penultimul act al Cupei Spaniei, reuşind să se impună pe teren propriu, cu 3-1 după prelungiri, în partida cu Espanyol Barcelona. Au marcat: Giovani Lo Celso (76), Sergio Leon (95) şi Aissa Mandi (99) pentru învingători, respectiv Leo Baptistao (33). În meciul tur, scorul a fost egal, 1-1.

FC Barcelona şi Betis Sevilla s-au alăturat astfel formaţiei CF Valencia, care a obţinut calificarea încă de marţi, când a dispus în faţa propriilor suporteri, cu 3-1, de Getafe, graţie unui hat-trick reuşit de Rodrigo în repriza secundă. În partida tur, Getafe s-a impus la limită, cu 1-0.

Joi este programată ultima partidă din manşa secundă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei, între echipele Girona şi Real Madrid (2-4 în tur).

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă