10.4 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

VIDEO. Accidentare pentru un titular al Barcelonei. Poate rata Cupa Mondială

„El va face mai multe teste, dar senzaţia mea este că a suferit o entorsă serioasă, însă nu sunt medic”, a spus Valverde într-o conferinţă de presă.
„Spun asta pentru că glezna lui s-a sucit la acţiunea de joc, dar vom vedea. Senzaţia mea este că nu va fi mai mult de atât, ci doar o entorsă. Putea să fie mai grav”, a adăugat tehnicianul catalan.
În min.42, Dembele a fost faultat la o acţiune de atac de fundaşul Raul Navas, glezna dreaptă a jucătorului francez având de suferit şi a părăsit terenul de joc şchiopătând.
Tânărul jucător (21 ani) a fost convocat de selecţionerul Didier Deschamps în lotul de 23 al Franţei pentru Cupa Mondială din Rusia (14 iunie-15 iulie).
Echipa FC Barcelona a învins cu scorul de 1-0 formaţia Real Sociedad, duminică seara, într-o partidă din etapa a 38-a a campionatului de fotbal al Spaniei, care a marcat despărţirea catalanilor de emblematicul lor căpitan Andres Iniesta.
Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de brazilianul Philippe Coutinho, în repriza secundă (min. 57), însă rezultatul a fost mai puţin important pentru suporterii Barcelonei, care l-au ovaţionat îndelung pe Iniesta, în momentul ieşirii acestuia de pe teren, cu zece minute înainte de final.
În vârstă de 34 ani, Andres Iniesta a evoluat întreaga sa carieră la FC Barcelona, pentru care a disputat în total 674 de meciuri şi a cucerit în total 32 de trofee. El urmează să evolueze în sezonul viitor în Japonia sau China. 

Ultima oră
Pe aceeași temă