11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportVIDEO. Accidentare pentru un titular al Barcelonei. Poate rata Cupa Mondială

VIDEO. Accidentare pentru un titular al Barcelonei. Poate rata Cupa Mondială

“El va face mai multe teste, dar senzaţia mea este că a suferit o entorsă serioasă, însă nu sunt medic”, a spus Valverde într-o conferinţă de presă.
“Spun asta pentru că glezna lui s-a sucit la acţiunea de joc, dar vom vedea. Senzaţia mea este că nu va fi mai mult de atât, ci doar o entorsă. Putea să fie mai grav”, a adăugat tehnicianul catalan.
În min.42, Dembele a fost faultat la o acţiune de atac de fundaşul Raul Navas, glezna dreaptă a jucătorului francez având de suferit şi a părăsit terenul de joc şchiopătând.
Tânărul jucător (21 ani) a fost convocat de selecţionerul Didier Deschamps în lotul de 23 al Franţei pentru Cupa Mondială din Rusia (14 iunie-15 iulie).
Echipa FC Barcelona a învins cu scorul de 1-0 formaţia Real Sociedad, duminică seara, într-o partidă din etapa a 38-a a campionatului de fotbal al Spaniei, care a marcat despărţirea catalanilor de emblematicul lor căpitan Andres Iniesta.
Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de brazilianul Philippe Coutinho, în repriza secundă (min. 57), însă rezultatul a fost mai puţin important pentru suporterii Barcelonei, care l-au ovaţionat îndelung pe Iniesta, în momentul ieşirii acestuia de pe teren, cu zece minute înainte de final.
În vârstă de 34 ani, Andres Iniesta a evoluat întreaga sa carieră la FC Barcelona, pentru care a disputat în total 674 de meciuri şi a cucerit în total 32 de trofee. El urmează să evolueze în sezonul viitor în Japonia sau China. 

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă