23.2 C
Bucharest
Tuesday, 3 October 2023
HomeSportVideanu: USL a furat din buzunarul fiecărui român echivalentul a 225 de...

Videanu: USL a furat din buzunarul fiecărui român echivalentul a 225 de euro

Coordonatorul campaniei ARD, Adriean Videanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că guvernarea USL a furat din buzunarul fiecărui român echivalentul a 225 de euro prin măsurile luate care au dus la scăderea nivelului de trai, potrivit Mediafax.

Videanu a spus că USL ar câştiga “Premiul Nobel pentru minciună”, deoarece nu şi-a realizat nicio promisiune.

El a spus că USL a prognozat o creştere a PIB de 1,7%, iar acest an se va închide cu o creştere economică de minus 0,5%.

Videanu a spus că datele relevante în acest sens sunt: industria – minus 4%, construcţii – minus 6%, servicii – minus 2%, exporturi – minus 9% şi importuri – minus 8%.

El a adăugat că inflaţia a crescut la 4,9%, cât a fost prognozată, iar cursul de schimb faţă de 4,4 prognozat este de 4,51 leu – euro.

“Toate acestea fac parte din arsenalul de tupeu politic pe care îl au cei de la USL, care au minţit electoratul. Au furat din buzunarul fiecărui român echivalentul a 225 de euro”, a mai spus Videanu.

El a adăugat că Guvernul Ponta a luat decizia proastă de a tăia investiţiile, ceea ce a dus la tăierea a 300.000 de locuri de muncă.

Citeşte şi: Arad: Un primar şi-a declarat comuna LIBERĂ de PDL

Boc a dat amenzi pentru afişe electorale ilegale şi a făcut banii pentru cadouri

Cele mai citite

Ciolacu, despre noua materie din școli Istoria Holocaustului. VIDEO

Predarea în şcoli a cursului "Istoria Evreilor. Holocaustul" va contribui la o mai bună cunoaştere şi înţelegere a istoriei, culturii şi tradiţiilor evreilor din...

Val de nereguli după 2 controale la sânge la Spitalul Județean Neamț. S-au dat amenzi uriașe

În anul 2023, în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț au fost efectuate două controale în cadrul acțiunilor tematice de control dispuse de...

Ultimele imagini cu DJ Lalla în viață. Misterul morții tinerei artiste se adâncește: detaliul tulburător, surprins de camerele de luat vederi

Filmarea este făcută la ora 8.40 dimineața, cu aproape două ore înainte de a fi găsită fără suflare și mai exact la un...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies