26.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSportVezi primele declaraţii ale lui Năstase după ELIBERARE

Vezi primele declaraţii ale lui Năstase după ELIBERARE

Adrian Năstase a postat pe blogul său un mesaj la doar câteva minute după ce Tribunalul Bucureşti a respins recursul Direcţiei Naţionale Anticorupţie formulat cu privire la eliberarea condiţionată a fostului premier.

„Aţi aflat, cred, decizia Tribunalului Bucureşti în ceea ce priveşte eliberarea mea conditionată. Mă bucur să mă reîntorc acasă, alături de familie şi de prietenii mei”, scrie Adrian Năstase pe blog.

„Pentru câteva zile, îmi voi folosi timpul doar pentru “a respira” libertatea din afara şii pentru a mă gândi la proiecte viitoare. Pe curând!”, a mai spus fostul premier.

Adrian Năstase a precizat, de asemenea, că în această perioadă nu va da declaraţii sau interviuri.

Citeşte şi Adrian Năstase va fi ELIBERAT. Decizia este DEFINITIVĂ

Luni, completul de la Tribunalul Bucureşti a decis respingerea recursului DNA în cazul sentinţei Judecătoriei Sectorului 4 şi punerea în libertate a lui Adrian Năstase.

Adrian Năstase a fost încarcerat în 26 iunie 2012.

Pe 20 iunie 2012, Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul calităţii”, în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă