Vești teribile pentru Dybala. A fost testat pozitiv la Covid-19 pentru a patra oară

Internaţionalul argentinian Paulo Dybala, jucătorul echipei italiene de fotbal Juventus Torino, a fost testat pozitiv la Covid-19 pentru a patra oară.

Share

Rl online 0 comentarii

29.04.2020 - 10:15

Dybala, în vârstă de 26 ani, a anunţat că este purtător al noului coronavirus în data de 21 martie, împreună cu prietena sa Oriana Sabatini, sud-americanul fiind al treilea jucător din lotul lui Juventus care a contractat virusul, după italianul Daniele Rugani şi francezul Blaise Matuidi.

Conform programului spaniol El Chiringuito, fotbalistul argentinian a efectuat toate cele patru teste în ultimele şase săptămâni, iar cel mai recent dintre ele s-a dovedit de asemenea pozitiv.

Paulo Dybala nu este, însă, singurul jucător din Serie A aflat în această situaţie, portarul echipei Atalanta, Marco Sportiello, a fost testat pozitiv, apoi negativ şi iarăşi pozitiv.

La începutul acestei luni, într-un interviu acordat presei din ţara sa, Dybala a precizat că se simte mult mai bine, după momentele dificile prin care a trecut după imediat ce a fost diagnosticat pozitiv.

Comentarii