15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportVești proaste pentru Tătărușanu. Mesajul concurentului de la Olympique Lyon

Vești proaste pentru Tătărușanu. Mesajul concurentului de la Olympique Lyon

Lusitanul din poarta lyonezilor a pus paie pe foc în conflictul pe care îl are cu titularul din poarta naționalei României, Ciprian Tătărușanu. După negocieri care au durat mai multe luni, Lopes şi-a prelungit la sfârşitul lui august contractul cu Lyon, clubul la care s-a format și de care este legat acum până în 2023, cu opţiune de prelungire până în 2024.

“Am vrut să semnez un contract de lungă durată. Clubul a înţeles mesajul pe care am dorit să-l transmit şi asta permite semnarea acestui contract la care am ţinut atât. Să-mi închei cariera la OL? Sunt şanse mari să se întâmple asta. Altfel, nu ştii ce ne aduce viitorul. Cred că de ambele părţi am vrut să facem lucrurile atât de bine încât a fost nevoie de timp. Noi ştiam însă unde vrem să ajungem”, a afirmat goalkeeperul care pe 1 octombrie va împlini 29 de ani. El a adăugat că de dosarul lui s-a ocupat preşedintele clubului, Jean-Michel Aulas.

“PSG? Este o întrebare capcană. Numele meu a apărut în dreapta şi în stânga. Asta (transferul la PSG – n. r.) nu mi-a trecut niciodată prin minte. M-am concentrat cu adevărat asupra lui OL. Prima mea dorinţă a fost să găsesc un teren de înţelegere cu OL”, a spus Lopes.

Tătăruşanu a fost cel mai bun jucător al României în meciul de joi cu Spania, pierdut cu 2-1 la Bucureşti, în preliminariile EURO 2020.

Întrebat după meciul cu Spania care e situaţia sa la Lyon după ce Lopes a rămas la echipă, Tătăruşanu a răspuns: “Sunt jucătorul clubului Lyon, avem un antrenor care pentru moment a ales un alt portar în defavoarea mea. Dar sunt profesionist, mă antrenez, sper să primesc o şansă şi cu siguranţă voi profita de ea”.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...

Găgăuzia vrea ca Republica Moldova să fie în uniunea economică a Rusiei, nu în UE

Guvernatoarea Găgăuziei - regiune autonomă a Republicii Moldova - a declarat că Republica Moldova ar trebui să facă parte din Uniunea Economică Eurasiatică, alături...

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...
Ultima oră
Pe aceeași temă