20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportVești proaste pentru Pușcaș. Antrenorul său de la Reading a fost demis

Vești proaste pentru Pușcaș. Antrenorul său de la Reading a fost demis

Portughezul, numit în decembrie anul trecut, a reuşit să salveze formaţia de la retrogradare, terminând pe locul 20 în ediţia 2018-2019, însă în actualul sezon Reading nu a mai câştigat de la finalul lunii august.

”Proprietarul clubului, Yongee Dai, a luat miercuri decizia dificilă de a-l concedia pe Jose Gomes. Clubul îi mulţumeşte acestuia pentru munca depusă şi îi urează succes în carieră pe viitor”, se arată într-un comunicat al grupării.

“Incredibilele statistici” ale lui George Puşcaş “îi vor înfuria şi încânta în egală măsură pe fanii lui Reading”, titra luni Berkshire Live, la două zile după meciul pierdut cu 1-0 de Reading pe terenul lui Bristol City, atacantul român ajungând la opt meciuri consecutive fără gol în divizia a doua a campionatului Angliei.

Site-ul de statistici WhoScored arată că românul este jucătorul din Championship ce a avut cele mai multe şuturi din interiorul careului.

În cele 10 meciuri ale sale de până acum, în care a disputat 651 de minute, Puşcaş a avut o medie de 2,5 şuturi pe meci din interiorul careului, excluzând careul mic. Atacantul de 23 de ani are o medie de 3 şuturi pe meci, 0,1 venind din afara suprafeţei de pedeapsă şi 0,4% din interiorul careului mic.

Aceste cifre arată că Puşcaş ajunge în poziţie de gol şi nu îi este teamă să şuteze. Ineficacitatea sa este însă unul din factorii care au dus-o pe Reading în subsolul clasamentului. Atacantul are probleme cu încrederea în sine, iar perseverenţa este cheia, scrie Berkshire Live. Există speranţa că după ce Puşcaş va înscrie o dată, vor urma şi alte goluri ale sale, ceea ce va avea un efect asupra echipei.

Atacantul este în lotul României pentru meciurile cu Insulele Feroe şi Norvegia din preliminariile EURO 2020.

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă