Veste teribilă pentru Daley Blind. Fundașul lui Ajax și-ar putea încheia cariera

Daley Blind, fundaşul olandez al echipei Ajax Amsterdam, victima unor stări de vertij în cursul meciului cu Valencia din Liga Campionilor, pe 10 decembrie, a fost diagnosticat cu o problemă cardiacă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.12.2019 - 15:09

Anunțul a fost făcut sâmbătă de gruparea olandeză la care evoluează și Răzvan Marin. "Daley Blind suferă de o inflamaţie a muşchiului cardiac. Noi l-am supus pe jucător unor examene medicale amănunţite după vertijul pe care l-a acuzat", a precizat clubul olandez într-un comunicat dat publicităţii.

Dacă Ajax nu a stabilit, încă, data revenirii jucătorului pe teren, acest diagnostic ar putea pune însă în pericol participarea sa la EURO 2020 cu naţionala Olandei (12 iunie - 12 iulie).

Într-un mesaj pe Twitter, jucătorul de 29 de ani a ţinut să mulţumească suporterilor pentru mesajele de susţinere. "Cel mai important lucru este că mă simt bine în acest moment. Voi reveni cât de repede posibil", a precizat el.

Fostului jucător al echipei Manchester United i se va monta un dispozitiv, sub piele, care va permite controlarea şi reglarea ritmului cardiac.

Comentarii