34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportVasile Blaga: Candidez la Timiş, este posibil ca Elena Udrea să candideze...

Vasile Blaga: Candidez la Timiş, este posibil ca Elena Udrea să candideze la Neamţ

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, joi, la Realitatea TV, că va candida la alegerile parlamentare în colegiul din Timiş, în timp ce Elena Udrea este posbil să candideze în colegiul din Neamţ, transmite B1 TV.

Blaga a mai spus nu este sigură o candidatură a lui Mihai Răzvan Ungureanu la Arad. Liderul PDL a spus că a existat un conflict în Arad între Gheorghe Falcă şi Gheorghe Seculici pe tema candidaturii lui Ungureanu, dar a precizat că nu pot să nu existe astfel de discuţii de fiecare dată în apropierea alegerilor.

Vasile Blaga a mai declarat că Alianţa România Dreaptă va obţine la alegerile parlamentare un scor de peste 30%, iar PDL va fi partidul cel mai important din Parlament.

Preşedintele PDL a mai spus că nu crede că Mihai Răzvan Ungureanu a comandat cheltuielile mari de protocol în timpul mandatului de premier şi s-a arătat convins că acesta va explica lucrurile.

Blaga a spus că şi că el crede în potenţialul lui Ungureanu şi are cu cine pleca la drum, la alegeri.

„Nu cred că le-a comandat Ungureanu”, a spus Blaga întrebat în legătură cu cheltuielile de protocol făcute în timpul mandatului lui Ungureanu

„Eu cred în acest om, cred că nu a comandat dânsul pentru uz personal lucrurile astea, cred ă potenţialul lui şi cred că am cu cine pleca la drum, nu numai pentru toamnă, ci şi în continuare”, a mai spus Blaga deso

Liderul PDL, Vasile Blaga, a fost invitat de organizaţia judeţeană a partidului să candideze la Senat într-un colegiu din Timiş, reprezentanţi ai formaţiunii susţinând că ar fi vorba de Colegiul 3, care se suprapune cu Colegiul 5 pentru Camera Deputaţilor şi care în acest mandat este reprezentat de Alin Popoviciu.

Deputatul PDL Elena Udrea ar urma să candideze pentru un nou mandat în Neamţ, în colegiul care cuprinde oraşul Roman, actualul deţinător al mandatului pentru acest colegiu fiind deputatul PDL Marius Neculai.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă