23.4 C
Bucharest
Thursday, 21 September 2023
HomeSportVasila Blaga îi răspunde lui Ponta. Vezi la ce îl provoacă liderul...

Vasila Blaga îi răspunde lui Ponta. Vezi la ce îl provoacă liderul PDL pe premier

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, îi adresează premierului Victor Ponta invitaţia de a participa la o dezbatere directă pe probleme de actualitate privind situaţia economică şi socială a României, potrivit Mediafax.

“Îl invit din nou pe domnul Victor Ponta la o dezbatere deschisă şi aplicată pe problemele importante ale României, prezente şi viitoare. Îl las pe domnia sa să stabilească temele de discuţie şi condiţiile întâlnirii. Sper că Victor Ponta nu va evita şi de această dată o discuţie directă, faţă în faţă, astfel încât românii să poată vedea ce soluţii şi ce proiecte propune fiecare”, a declarat Vasile Blaga, potrivit unui comunicat al ARD remis, vineri, agenţiei Mediafax.

“Dacă nici de această dată domnul Ponta nu va da curs invitaţiei şi nu va accepta confruntarea de idei, cred că va fi clar pentru toţi românii că promisiunile pe care le face USL în această campanie electorală nu sunt altceva decât o colecţie de minciuni”, mai susţine Blaga, conform sursei citate.

Citeşte şi Ponta: L-aş pofti pe Vasile Blaga să candideze la Târgu Jiu contra pisicului, să vedem cine câştigă

Ponta: Vasile Blaga e buldog, eu sunt pisic. Decide Băsescu la ce întrecere sportivă ne luăm

Cele mai citite

Momentul EXPLOZIEI de la Călimănești. S-a format o bilă de foc, exact ca la Crevedia

https://www.youtube.com/watch?v=UGGgHkFmvLc  Patru oameni au murit carbonizați în urma...

CULISELE STATULUI PARALEL. Anca Alexandescu: „Sfidare maximă. Concluziile autorităților în accidentul de la Călimănești: Aia e, se mai întâmplă!”

„Firmele romînești de construcții au fost decimate, a mai rămas doar cea a lui Umbrărescu. Sunt unii care, atunci când ajung sus, în...

Asul cu care Simona Halep poate câştiga meciul vieţii: audierea lui Patrick Muratoglu

Mâine se împlinesc 13 luni de când fostul numărul unu al tenisului mondial, Simona Halep, a fost suspendatã dupã un test de rutină...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies