21.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSportVanghelie mimeaza reorganizarea PSD Bucuresti

Vanghelie mimeaza reorganizarea PSD Bucuresti

PSD Bucuresti a inceput sa analizeze rezultatele slabe obtinute in unele sectoare, iar prima masura a vizat PSD Sector 1, unde perdantul Dan Tudorache a primit un "supervizor".

Pentru a mai atenua senzatia ca doar organizatiile din Ardeal au fost trase la raspundere, filiala bucuresteana a PSD a trecut si ea la analizarea rezultatelor obtinute in alegerile locale. Primul intrat in vizor a fost sectorul 1, iar sedinta s-a desfasurat sub obladuirea presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, si a presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie. Dan Tudorache, care a obtinut rezultate mult sub asteptari, dar si-a adjudecat in final postul de viceprimar, nu a fost sanctionat, insa a primit un prim-vicepresedinte care sa-l secondeze, in persoana fostului vicepresedinte Nicolae Pupaza. "Am propus un prim-vicepresedinte in persoana domnului Pupaza, care pe perioada alegerilor parlamentare se va ocupa de campania electorala impreuna cu domnul Dan Tudorache.

Nu este o masura disciplinara, este o masura constructiva pentru pregatirea alegerilor parlamentare si castigarea alegerilor parlamentare", a explicat Vanghelie la sfarsitul sedintei. Tot edilul de la 5 a aratat ca printre principalele probleme identificate se numara desemnarea foarte tarzie a candidatilor. Cu aceeasi ocazie, Vanghelie a subliniat ca nu este de acord cu propunerea facuta de Marian Oprisan, potrivit careia liderii de filiale care nu accepta dizolvarea stabilita de Comitetul Executiv ar trebui exclusi. "Nu cred ca e o solutie, nu trebuie sa excludem pe nimeni din partid pentru ca are un punct de vedere. Cred ca trebuie exclusi cei care incurca lucrurile", a declarat Vanghelie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă