29 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSportVanghelie, despre Cozmanca si Mitrea: Sa le fie rusine, se maimutaresc in...

Vanghelie, despre Cozmanca si Mitrea: Sa le fie rusine, se maimutaresc in sprijinul lui Basescu

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, i-a criticat pe Miron Mitrea si Octav Cozmanca spunand ca acestia "nu avut curaj niciodata in viata lor" si au beneficiat timp de 20 de ani de privilegiile partidului,iar acum "se maimutaresc" si vin in sprijinul lui Basescu, impreuna cu Sorin Oprescu, transmite NewsIn.

Vanghelie a fost intrebat despre recenta excludere a lui Cozmanca si persoanele care actioneaza in dezinteresul candidatului PSD la prezidentiale, Mircea Geoana. "Eu am auzit doua persoane, cred ca le-am vazut si fotografia pe la televizor care vorbeau de cascavalizare, eu as spune ca ar trebui sa le fie rusine. Oamenii astia nu au avut curaj niciodata in viata lor din pacate, s-au folosit si au beneficiat de toate privilegiile partidului timp de 20 de ani si unul si celalalt. Acum se dau cascadorii rasului, au prins curaj dintr-o data brusc tinand cont de faptul ca se maimutaresc si vin in sprijinul lui Traian Basescu in pachet cu Sorin Oprescu", a spus Vanghelie.

El a mai spus ca daca pe Traian Basescu il poate felicita pentru jocul pe care-l face, deoarece vrea sa castige alegerile, de restul i se face "scarba". Intrebat cine este cealalta persoana la care se refera, in afara de Octav Cozmanca, Vanghelie a precizat ca este vorba de senatorul PSD Miron Mitrea.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a spus  la randul sau ca nu crede ca Octav Cozmanca va reusi sa-i aduca voturi lui Sorin Oprescu, in varianta in care va intra in cursa prezidentiala. "De unde sa aduca el voturi, de acasa?", s-a intrebat retoric Geoana.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă