13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportAtletismUsain Bolt: "Dovleacul este cea mai bună gustare înainte de un antrenament"

Usain Bolt: “Dovleacul este cea mai bună gustare înainte de un antrenament”

Usain Bolt a spus că masa lui preferată înainte de antrenament sunt fost dovlecii și ignamele. Dovleceii și ignamele sunt surse bogate în nutrienți și carbohidrați. De asemenea, îmbunătățesc funcția musculară și nervoasă și pot îmbunătăți vederea, scrie Insider.

Performanțele olimpice istorice ale lui Usain Bolt au fost parțial alimentate de dovlecei.

Deținătorul recordului olimpic și mondial, în vârstă de 35 de ani, Usain Bolt, a spus că dovlecii și ignamele au fost printre alimentele sale preferate înainte de antrenament în timpul carierei sale de sprint.

„Îmi plac ignamele, dovleceii și chestiile de genul acesta. Astea au fost principalele gustări pe care le-am încercat înainte de antrenament”, a spus Bolt.

Dovleceii și ignamele au un conținut relativ scăzut de carbohidrați și oferă un plus de energie înainte de cursă sau antrenament. Dovleceii, în special, au un conținut scăzut de calorii și sunt surse bogate în nutrienți și proteine.

Cu toate acestea, pe măsură ce ziua trece, Bolt spune că elimină complet carbohidrații. Își încheie ziua cu o masă ușoară. cu verdeață și proteine. Astfel se menține slab.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă