Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Unul dintre ucigaşii lui Marian Cozma a fost scos din închisoare în secret

Sztojka Ivan, al doilea dintre ucigaşii lui Marian Cozma, ar fi fost eliberat cu patru ani mai devreme de termen pentru bună purtare. Eliberarea sa s-a produs în secret, iar conform presei din Ungaria, acesta a dat o petrecere şi şi-a cumpărat o maşină de lux.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2018 - 13:16

Sztojka a fost condamnat pentru uciderea lui Marian Cozma. "Vă rog să nu menţionaţi numele meu, mă tem să nu am probleme. Sztojka a fost eliberat joia trecută, dar publicul larg nu a ştiut, totul a fost ţinut secret. Imediat după eliberare, familia a dat petrecere. Şi-a luat şi un BMW nou. S-a dus la Budapesta, la Siófok, se simte bine”, a spus martorul, citat de borsonline.hu.

S-a spus că Sándor Raffael, care a primit 18 ani de închisoare, i-a aplicat lovitura mortală lui Marian Cozma, însă Sztojka a avut un rol important în acel incident, fiind cel care ar fi declanşat scandalul. Sztokja a trecut pe la puşcăriile din Sopronkőhida, Baracska şi Szombathely. ”A muncit în inchisoare şi a studiat, obţinând o diplomă în psihologie. despre psihicul uman”, susţin avocaţii maghiarului, scrie Libertatea.

Conform sursei citate, Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în primă instanţă, în iunie 2011, iar Sztojka Ivan a primit 20 de ani de închisoare. Au făcut apel, iar pedepsele cu închisoare pe viaţă au fost reduse la 18 ani, iar cea de 20 de ani a fost redusă la opt. Curtea Supremă de Justiţie din Ungaria a majorat, în octombrie 2012, pedeapsa lui Ivan Sztojka, de la opt la 13 ani de închisoare. Ulterior, pedeapsa a fost redusă la 9 ani. Din care a făcut cinci!

Fostul handbalist Marian Cozma, care juca atunci la Veszprem, a fost ucis în localul Patriota, din Veszprem, pe 8 februarie 2009, după o altercaţie cu o bandă de romi.

Comentarii