Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: www.frbaschet.ro

Universitatea de Medicină susține echipa națională de baschet pentru Olimpiada de la Tokyo

Echipa de baschet 3x3 a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București se menține invincibilă în noua stagiune universitară.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 24.11.2019 - 12:05

Vineri seara, într-un meci asistat din tribună chiar de către președintele Federației Române de Baschet, Horia Păun, echipa de baschet feminin de la UMF a învins echipa feminină a Academiei de Studii Economice din București cu scorul de 52 la 32, anunță un comunicat al UMF.

“Am asistat cu drag la victoria echipei noastre, împreună cu presedintele Federatiei Române de Baschet, domnnul Horia Păun, care a venit să felicite personal întreaga echipă pentru rezultatele remarcabile obținute în această toamnă și totodată să se alăture galeriei noastre“ a declarat Prof. Dr. Viorel Jinga, Prorector al UMF  „Carol Davila” pentru probleme studențești

 “Le multumesc fetelor noastre care au reusit în această toamnă o performanță remarcabilă pentru Universitate, dar și pentru România aducând puncte importante în ierarhia mondială pe națiuni, susținând echipa națională în calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Este o mare bucurie să știm că au putut ajuta România să intre în istoria Olimpică” a precizat Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga.

În perioada 2-31 Octombrie 2019, studentele UMF „Carol Davila” au parcurs un număr de 14 turnee de baschet 3x3 desfășurate în vederea calificării României la Jocurile Olimpice - Tokyo 2020. Aceste turnee au fost organizate sub egida FIBA (International Basketball Federation ) de către Federația Română de Baschet și Sport Arena, victoriile obținute în aceste competiții, cumulând punctele necesare accederii echipei naționale de baschet 3x3 la Olimpiada de la Tokyo din 2020 . 

“Am dorit să mulțumesc personal celor de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila pentru sprijinul acordat în campania de calificare a baschetului feminin 3x3 românesc pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Au răspuns prezent la întrecerile din circuitul de baschet 3x3 și au fost alături de noi în ultima perioadă, punând astfel umărul, alături de cluburile din LNBF și de alte instituții școlare și universitare din țară, la obținerea punctajului final din ierarhia mondială necesar calificării la JO 2020. Le felicit totodată și pentru victoria obținută astăzi, care demonstrează încă odată valoarea sportivă a acestor fete”, a precizat președintele Federației Române de Baschet, Horia Păun.

Comentarii

loading...