Universitatea Craiova și-a întrerupt activitatea

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat, sâmbătă, pe site-ul său oficial, că îşi suspendă activitatea până la 21 aprilie când intenţionează să efectueze un cantonament.

Share

Rl online 0 comentarii

16.03.2020 - 10:30

"Clubul Universitatea Craiova a decis să-şi suspende activitatea începând de astăzi până pe 21 aprilie 2020, dată la care intenţionăm să efectuăm un cantonament pentru a pregăti finalul de play-off sau noul sezon competiţional, în funcţie de deciziile ce se vor lua la nivel de organizator de competiţie. În funcţie de evoluţia situaţiei pandemiei de COVID-19, data programată pentru reunire poate suferi modificări în sensul devansării sau amânării acesteia", se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul citat.

Campionatul Ligii I, ajuns la etapa a 2-a a play-off-ului/play-out-ului, a fost întrerupt prin hotărârea Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Română de Fotbal din 12 martie. Decizia de suspendare a tuturor competiţiilor fotbalistice pe teritoriul României până la 31 martie a fost luată în contextul pericolului epidemic pe care-l reprezintă virusul COVID-19.

Comentarii