11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportUniversitatea Craiova, lider în Liga Națională cu maxim de puncte

Universitatea Craiova, lider în Liga Națională cu maxim de puncte

Universitatea Craiova merge perfect în debutul sezonului 2020 – 2021 și rămâne unica echipă din Liga Națională neînvinsă. FC Voluntari nu a reușit să încurce socotelile oltenilor, chiar dacă au păstrat un rezultat de egalitate trei sferturi din meci.

Koljic a deschis scorul în minutul 34 după o combinație de mare rafirament, cu pase din prima și o finalizare superbă, față la care apărarea ilfovenilor a fost incapabilă să reacționeze.

FC Voluntari a egalat prin tânărul Costin în minutul 57, acesta fiind nepermis de liber în interiorul careului de 6 metri, în urma unei lovituri de la colțul terenului.

Scorul final a fost stabilit de execuția perfectă a lui Cicâldău, minge trimisă în minutul 71 în vinclul porții dintr-o lovitură liberă de la marginea careului.

„Trei puncte foarte importante. Nu suntem la maxim în acest moment. Am întâlnit o echipă bună pe contraatac. Îi felicit pe băieţi, este a patra victorie, asta ne dă încredere. Sunt aici de 11 meciuri, am câştigat zece meciuri. Am greşit jumătate de oră, dar parcă toată lumea aici nu este mulţumită. Şi vorbesc persoane din anturajul echipei. Să ne critice să ne înjure dacă nu jucăm bine suporterii, nu persoane din anturajul echipei.”, a spus la final Cristiano Bergodi, antrenorul Universității Craiova.

„Câteva decizii ale arbitrului mi s-au părut în dezavantajul nostru. Îi felicit pe băieţi, au avut atitudine bună, ne-am bătut de la egal la egal cu cea mai în formă echipă. Cu mai multă personalitate, cu mai multă dorinţă şi atenţie cred că puteam dar l-am pierdut pe mâna noastră. Dar vreau să-i felicit pe jucători, greşeala e omenească. Sunt mulţumit de atitudinea lor. Cred totuşi că puteam mult mai mult.”, a reacționat și Mihai Teja, tehnicianul celor de la FC Voluntari.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă