13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportUnde pleacă Daniel Ricciardo, actualul pilot al echipei Renault

Unde pleacă Daniel Ricciardo, actualul pilot al echipei Renault

Ricciardo, care are în palmares şapte Mari Premii câştigate alături de Red Bull, va face pereche cu britanicul Lando Norris la team-ul englez, unde îl va înlocui pe spaniolul Carlos Sainz Jr, aflat la rândul său pe punctul de a semna cu scuderia Ferrari.

“Angajarea lui Daniel este un alt pas înainte pentru plan nostru pe termen lung şi va aduce o nouă dimensiune interesantă echipei, alături de Lando. Este o veste bună pentru echipa noastră, pentru partenerii noştri şi, desigur, pentru fani”, a precizat conducătorul echipei McLaren, Zak Brown.

În vârstă de 30 ani, Daniel Ricciardo s-a despărţit la finele lui 2018 de gruparea austriacă Red Bull, pentru a-şi relansa cariera la Renault. În sezonul trecut, pilotul de la antipozi s-a clasat pe poziţia a 9-a în clasamentul general, cel mai bun rezultat al său pe pistă fiind locul 4 ocupat în Marele Premiu al Italiei de la Monza.

Contractul său pe doi ani cu constructorul francez expiră la finele sezonului 2020 al Mondialului de Formula 1, care nu a început încă, din cauza crizei sanitare legate de pandemia de coronavirus.

Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă