21.1 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportUn primar care candidează la Buzău recunoaşte: "Singurul lucru pe care l-am...

Un primar care candidează la Buzău recunoaşte: „Singurul lucru pe care l-am terminat în mandatul meu a fost o şcoală”

Candidatul USL la funcţia de primar al comunei buzoiene Valea Salciei este cel mai sincer politician. Acesta ne-a declarat că nu a realizat mare lucru pentru sătenii pe care deja îi conduce şi, în aceste condiţii, nici măcar el nu s-ar vota. Marian Muşat şi-a permis să făcă această confesiune surprinzătoare deoarece nu are nici un contracandidat în cursa pentru Primărie.

„Eu nu m-aş vota. În ultimii patru ani nu am făcut suficient pentru comunitatea pe care o conduc, deoarece am fost în opoziţie şi nu am primit fonduri de la centru”, a recunoscut Marian Muşat.

Uşurinţa cu care candidatul USL îşi recunoaaşte neputinţa are o singură explicaţie: nici o altă persoană din comună nu mai candidează împotriva lui pentru Primărie. În lipsa unui contracandidat, chiar dacă se votează numai el, Marian Muşat tot va obţine lejer un nou mandat ca edil al Văii Salciei. „Totuşi, oamenii au apreciat că am avut o relaţie socială cu ei, i-am ajutat pe o parte din programele europene, pe subvenţii. Nu am mai putut să am grijă de infrastructură. Singurul lucru pe care am apucat să îl duc la capăt a fost o şcoală pe care am început-o în 2007 şi pe care abia am terminat-o anul trecut„, a admis primarul.

Candidatul USL nu este oricum la prima experienţă de acest fel. La alegerile din urmă cu patru ani a fost în aceeaşi situaţie: şi atunci a alergat singur în cursa pentru Primărie. „Ar fi culmea să pierd. În 2008, nu m-au plăcut doar 7 persoane din 870. Nu este bine întotdeauna, dar asta e”. Marian Muşat susţine că prin urmare nu s-a obosit nici cu campania electorală. „Eu niciodată nu am fost de acord cu afişe, cu banere. Cred că în situaţia mea, legea ar trebui să prevadă pur şi simplu o prelungire automată a mandatului, ca să nu se mai cheltuie bani„.

Marian Muşat este membru PNL şi se află deja la al treilea mandat de primar. Cel mai probabil îl va obţine şi pe al patrulea.

Cele mai citite

A murit după ce a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa o fântână

Un bărbat din comuna Adâncata, din județul Suceava, a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa...

Șapte mașini lovite de o șoferiță pe o stradă din municipiul Focșani

O șoferiță din Vrancea a lovit șapte autoturisme parcate regulamentar pe o stradă din municipiul Focșani. „La data de 28.09.2024, în jurul orei 15.20, o...

Restaurantele din București, mai scumpe decât cele din Praga și Varșovia

Prețurile practicate de restaurantele din București au ajuns să depășească nivelul celor din orașe precum Praga sau Varșovia și se apropie rapid de standardele...
Ultima oră
Pe aceeași temă