Un fotbalist din Liga 1, obligat să se retragă din cauza problemelor la inimă

Fotbalistul belgian Alessio Carlone, care a jucat în Liga 1 la Politehnica Iaşi şi FC Botoşani, a anunţat, printr-o postare pe Facebook, că este nevoit să îşi încheie prematur cariera din cauza unor probleme de sănătate.

Share

Rl online 0 comentarii

08.10.2020 - 20:22

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani suferă de ARVC, o boală rară care afectează ventriculul drept şi care dereglează ritmul de bătăi al inimii, potrivit site-ului clubului FC Botoşani.

„Pe 3 septembrie 2020 a sunat telefonul, un telefon care avea să-mi schimbe lumea complet. Mi-a fugit pământul de sub picioare şi am rămas fără cuvinte. Cea mai mare frică a mea a devenit realitate. Doctorul mi-a spus că există o afecţiune cardiacă genetică, numită ARVC şi trebuie să-mi închei imediat cariera de fotbalist. Am avut multe provocări în viaţă, dar asta va fi fără îndoială cea mai mare a mea.
Cariera mea de jucător s-a terminat şi am avut un timp prea scurt, dar minunat”, a scris Carlone.

„Fotbalul m-a făcut persoana adultă care sunt acum. Mi-a arătat locuri frumoase din lume. Prin urmare, aş dori să mulţumesc tuturor celor care au luat parte la ea. În primul rând vreau să le mulţumesc medicilor pentru că au descoperit asta şi pentru munca lor grozavă. Familiei, prietenilor şi iubitei mele, care mi-au oferit sprijin necondiţionat. Colegilor mei (foşti) de echipă, de la care am învăţat multe. Prietenilor grozavi pe care i-am întâlnit. Şi nu în ultimul rând vreau să le mulţumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut. Vă mulţumesc tuturor pentru timpul minunat şi pentru mine de a forma ceea ce sunt astăzi. În mod special doresc să mulţumesc cluburilor KRC Genk, FC Den Bosch, Patro Eisden Maasmechelen, FC Politehnica Iaşi şi Fotbal Club Botoşani”, a mai transmis Carlone.

Comentarii