1.5 C
București
joi, 1 decembrie 2022
AcasăSportFotbalUn fotbalist de la FCSB e în vizorul lui Arsenal Londra

Un fotbalist de la FCSB e în vizorul lui Arsenal Londra

Un tânăr fotbalist al echipei FCSB a ajuns să fie monitorizat de cei de la Arsenal Londra.

Arsenal, locul 5 din Premier League, ar fi interesată de Ianis Stoica (18 ani, atacant), noua „perlă” de la FCSB.

„A marcat 6 goluri în ultimele 14 meciuri şi are parte de un sezon uimitor”, notează The Sun, publicaţia care a anunţat interesul londonezilor, potrivit stiri247.ro.

FCSB a revenit pe final şi a câştigat meciul cu FC Botoşani, scor 3-1. Introdus în minutul 69, în locul lui Cordea, Ianis Stoica a marcat golul de 2-1, în minutul 86, dintr-o pasă ideală a lui Budescu.

Tânărul fotbalist de la FCSB monitorizat de Arsenal Londra nu regretă plecarea lui Edi Iordănescu

Internaţionalul U20 a spus după partidă că nu este afectat de plecarea lui Edi Iordănescu.

„Jocul are 90 de minute, nu trebuie să te relaxezi nicio clipă. Visam la acest lucru, dau 100% la antrenamente, mă pregătesc foarte bine. Vreau să îmi ajut echipa. E important ca cei care intră de pe bancă să o facă bine.

Eu am fost la lotul naţional, nu am fost aici când s-a schimbat antrenorul. Dar suntem jucători profesionişti şi trebuie să ne facem treaba indiferent de clauze, de antrenori.

Eu nu sunt afectat că a plecat (n.r. Edi Iordănescu), îmi pare rău, pentru că ne ataşasem, dar sunt plătit să joc. O fac oricând mă bagă antrenorul. Ţelul meu este să ajung la 10 goluri până la intrarea în play-off”, a spus Ianis Stoica, după FCSB – FC Botoşani, scor 3-1.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
00:00:45

Premierul Lituaniei spune că sancțiunile împotriva Rusiei vor funcționa

Premierul Lituaniei, Ingrida Simonyte, e optimistă și spune că sancțiunile împotriva Rusiei vor funcționa. Uniunea Europeană are nevoie de răbdare, deoarece sancționează Rusia, deoarece majoritatea...

Ultimele săptămâni de școală din 2022

De luni, elevii revin la cursuri, doar pentru trei săptămâni, înaintea vacanței de școală. Dificil pentru liceele tehnologice să identifice spațiu în calendar pentru...

Surse: UDMR și AUR nu vin la recepția de Ziua Națională a României

UDMR, partid aflat la guvernare, și AUR, partid de opoziție, nu vor participa la recepția organizată de Președinția României pentru Ziua Națională a României. Potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă