10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportFotbalUn fotbalist de la FCSB e în vizorul lui Arsenal Londra

Un fotbalist de la FCSB e în vizorul lui Arsenal Londra

Un tânăr fotbalist al echipei FCSB a ajuns să fie monitorizat de cei de la Arsenal Londra.

Arsenal, locul 5 din Premier League, ar fi interesată de Ianis Stoica (18 ani, atacant), noua „perlă” de la FCSB.

„A marcat 6 goluri în ultimele 14 meciuri şi are parte de un sezon uimitor”, notează The Sun, publicaţia care a anunţat interesul londonezilor, potrivit stiri247.ro.

FCSB a revenit pe final şi a câştigat meciul cu FC Botoşani, scor 3-1. Introdus în minutul 69, în locul lui Cordea, Ianis Stoica a marcat golul de 2-1, în minutul 86, dintr-o pasă ideală a lui Budescu.

Tânărul fotbalist de la FCSB monitorizat de Arsenal Londra nu regretă plecarea lui Edi Iordănescu

Internaţionalul U20 a spus după partidă că nu este afectat de plecarea lui Edi Iordănescu.

„Jocul are 90 de minute, nu trebuie să te relaxezi nicio clipă. Visam la acest lucru, dau 100% la antrenamente, mă pregătesc foarte bine. Vreau să îmi ajut echipa. E important ca cei care intră de pe bancă să o facă bine.

Eu am fost la lotul naţional, nu am fost aici când s-a schimbat antrenorul. Dar suntem jucători profesionişti şi trebuie să ne facem treaba indiferent de clauze, de antrenori.

Eu nu sunt afectat că a plecat (n.r. Edi Iordănescu), îmi pare rău, pentru că ne ataşasem, dar sunt plătit să joc. O fac oricând mă bagă antrenorul. Ţelul meu este să ajung la 10 goluri până la intrarea în play-off”, a spus Ianis Stoica, după FCSB – FC Botoşani, scor 3-1.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă