15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportUn fotbalist de la Ankaragucu, depistat pozitiv cu Covid-19

Un fotbalist de la Ankaragucu, depistat pozitiv cu Covid-19

Ankaragucu a precizat într-un comunicat că întregul lot de jucători, staff-ul tehnic şi personalul clubului a fost testat luni, iar un rezultat a ieşit pozitiv.

“Alte teste au fost efectuate pentru jucătorul nostru în regim de urgenţă. A fost transportat la spital şi tratat imediat”, a mai menţionat clubul.

În Turcia s-au înregistrat până acum 3.461 de morţi din cauza acestui coronavirus, 64 în ultimele 24 de ore, potrivit ministrului Sănătăţii, Fahrettin Koca.

Cinci echipe din prima ligă turcă s-au pregătit luni la bazele lor sportive, în grupuri mici de jucători, după o lungă perioadă de inactivitate: liderul Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor, Kasîmpaşa, Yukatel Denizlispor şi Goztepe.

Nu mai puţin de şapte fotbalişti români joacă în prima ligă din Turcia, iar alţi doi în liga secundă: Florin Andone (Galatasaray, L1), Bogdan Stancu (Genclerbirligi, L1), Silviu Lung jr, Cristian Săpunaru (ambii Kayserispor, L1), Paul Papp (Sivasspor, L1), Alexandru Maxim, Alin Toşca (ambii Gazişehir Gaziantep FK, L1), Raul Rusescu, Cristian Tănase (ambii Giresunspor, L2). De asemenea, Marius Şumudică este antrenorul echipei Gazişehir Gaziantep FK.

Cele mai citite

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...
Ultima oră
Pe aceeași temă