Un antrenor bulgar a fost suspendat pentru lovirea unor arbitri

Federaţia Bulgară de Fotbal (BFU) l-a suspendat pe o perioadă de un an pe Atanas Djambazki, antrenorul echipei de ligă secundă Kariana Erden, pentru lovirea a doi arbitri, sâmbătă, la finalul meciului pierdut acasă cu 1-2 în faţa formaţiei Strumska Slava, relatează Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.08.2018 - 10:22

Comisia de Disciplină a BFU l-a amendat pe Djambazki, fost antrenor al echipelor Slavia Sofia, Montana şi Litex Loveci, cu suma de 1.500 leva (877 dolari), potrivit unui comunicat.

Tehnicianul de 49 de ani şi-a pierdut cumpătul şi a pătruns pe teren după ce oaspeţii au marcat golul victoriei, în min. 90, în urma unei lovituri libere acordate de arbitrul Ivailo Nenkov. Arbitrul asistent Gheorghi Velikov a încercat să îl apere pe Nenkov de furia lui Djambazki, punându-se în faţa colegului său, dar a fost lovit în faţă şi în piept de antrenor.

Presa locală a relatat că probabil Kariana îl va demite pe Djambazki, care nu a dorit să facă declaraţii după anunţarea sancţiunii.

Luni, Djambazki afirmase că îi pare său pentru reacţia sa şi a precizat că i-a sunat pe cei doi arbitri pentru a-şi cere scuze, aceasta fiind prima oară când e implicat în astfel de incident.

Comentarii