11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportUltrașii lui Manchester United au atacat casa vicepreședintelui Ed Woodward

Ultrașii lui Manchester United au atacat casa vicepreședintelui Ed Woodward

Suporterii, mascaţi şi făcând parte dintr-un grup de 20 de fani, conform cotidianului Daily Mirror, au lansat şi petarde fumigene în direcţia casei oficialului englez.

Manchester United a transmis, prin intermediul unui comunicat, că poliţia din Manchester încearcă să identifice autorii acestor acte.

“Noi ştim că lumea fotbalului va fi alături de noi, în timp ce poliţia a deschis o anchetă după aceste acte injuste”, se arată în mesajul “Diavolilor Roşii”.

“Orice persoană care se va face vinovată de acte criminale sau că a încălcat proprietatea va fi interzisă pe viaţă pe stadion de către clubul nostru şi va fi acţionată în judecată. Una este ca suporterii să-şi exprime opinia, iar alta este să cauzeze pagube şi să pună în pericol viaţa altuia. Este de neiertat”, a avertizat clubul.

Manchester United este pe locul 5 în clasamentul Premier League cu 34 puncte, cu 33 mai puţine decât liderul Liverpool.

Suporterii care l-au insultat constant pe Woodward în timpul meciurilor de acasă, le reproşează conducătorilor că privilegiază rezultatele financiare şi sacrifică rezultatele sportive, renunţând să achiziţioneze jucători de valoare.

Cele mai citite

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Aproape 100 de persoane sunt încă date dispărute după atacul de la Moscova

În jur de 95 de persoane sunt încă dispărute după atacul de săptămâna trecută din apropierea Moscovei, când bărbați înarmați au deschis focul la...
Ultima oră
Pe aceeași temă