Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ultrașii lui Manchester United au atacat casa vicepreședintelui Ed Woodward

Un grup de suporteri nemulţumiţi ai clubului de fotbal Manchester United s-au adunat, marţi seara, în faţa casei vicepreşedintelui Ed Woodward, pe care îl consideră vinovat pentru rezultatele echipei, pictând-o cu graffiti.

Share

Rl online 0 comentarii

29.01.2020 - 10:43

Suporterii, mascaţi şi făcând parte dintr-un grup de 20 de fani, conform cotidianului Daily Mirror, au lansat şi petarde fumigene în direcţia casei oficialului englez.

Manchester United a transmis, prin intermediul unui comunicat, că poliţia din Manchester încearcă să identifice autorii acestor acte.

"Noi ştim că lumea fotbalului va fi alături de noi, în timp ce poliţia a deschis o anchetă după aceste acte injuste", se arată în mesajul "Diavolilor Roşii".

"Orice persoană care se va face vinovată de acte criminale sau că a încălcat proprietatea va fi interzisă pe viaţă pe stadion de către clubul nostru şi va fi acţionată în judecată. Una este ca suporterii să-şi exprime opinia, iar alta este să cauzeze pagube şi să pună în pericol viaţa altuia. Este de neiertat", a avertizat clubul.

Manchester United este pe locul 5 în clasamentul Premier League cu 34 puncte, cu 33 mai puţine decât liderul Liverpool.

Suporterii care l-au insultat constant pe Woodward în timpul meciurilor de acasă, le reproşează conducătorilor că privilegiază rezultatele financiare şi sacrifică rezultatele sportive, renunţând să achiziţioneze jucători de valoare.

Comentarii