13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportUEFA, neiertătoare. Craiova și-a aflat pedeapsa

UEFA, neiertătoare. Craiova și-a aflat pedeapsa

Clubul Universitatea a fost amendat şi cu suma de 60.000 euro.

”În acest moment se încearcă suspendarea deciziei până după meciul cu AEK Atena din turul al treilea preliminar al Europa League”, potrivit grupării craiovene.

Clubul a sistat vânzarea biletelor pentru meciul cu AEK până la soluţionarea cererii de a suspenda decizia UEFA.

În min. 119 al meciului dintre Universitatea şi Honved, din manşa secundă a turului al doilea preliminar al Europa League, la scorul de 0-0, în careul echipei maghiare au izbucnit incidente între jucătorii celor două echipe, care s-au îmbrâncit reciproc, iar o petardă a explodat în apropierea arbitrului, care a căzut la pământ ţinându-se de cap, fiind lovit şi de un obiect. Arnold Hunter s-a prăbuşit la pământ, iar medicii au intervenit imediat, pe teren intrând şi ambulanţa.

Deşi iniţial părea că Arnold Hunter va fi transportat la spital, acesta şi-a revenit după aproximativ 6 minute. El s-a ridicat şi a discutat mai multe minute cu asistenţii, cu al patrulea oficial şi cu observatorii UEFA, apoi a acordat două cartonaşe galbene lui Bence Batik şi Carlos Fortes. Albanezul Kamer Qaka, care l-a bruscat dur pe Batik, nu a primit nicio sancţiune, el nefiind observat de arbitru, aflat la pământ în momentul infracţiunii.

Meciul a fost reluat după o întrerupere de circa 32 de minute de către arbitrul de rezervă Jamie Robert Robinson, care l-a înlocuit pe Hunter. După câteva secunde, Robinson a fluierat finalul partidei, iar apoi s-a continuat cu loviturile de departajare.

Universitatea s-a calificat în turul al treilea preliminar al Europa League, joi seara, după ce a învins-o pe Honved Budapesta cu scorul de 3-1, la loviturile de departajare, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, în manşa secundă a turului al doilea preliminar.

Universitatea o întâlneşte joi pe AEK Atena, de la ora 19:15, pe pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, în prima manşă a turului al treilea preliminar.

Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă