Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sursă foto: frf.ro

UEFA lansează eEURO 2021

După succesul primului UEFA eEURO din acest an, forul european a anunțat că va exista a doua ediție a competiției.

Share

Rl online 0 comentarii

23.10.2020 - 19:14

eEURO 2021 va aduna 55 de ascociații, membre UEFA, care vor concura în cel mai mare eveniment de e-Fotbal și care va fi jucat în exclusivitate pe platforma eFootball PES 2021 de la KONAMI. În noiembrie, asociațiile își vor alege echipele pentru a participa la calificările de la începutul anului 2021.

Țările se vor duela pentru o calificare la turneul final de la Londra, ce va avea loc în perioada 9-10 iulie, chiar înainte de finala UEFA EURO 2020, din 11 iulie 2021, de pe stadionul Wembley.

Ediția din acest an de eEURO 2020 a fost cu succes pentru România. Echipa națională de e-Fotbal a României, formată din Adrian Urmă și Cristian Radu, a ajuns până în semifinalele competiției.

„UEFA eEURO le-a oferit entuziaștilor e-Fotbal șansa de a-și reprezenta țara pe cea mai mare scenă online. Toate echipele concurente vor căuta să imite Italia, campioana din acest an”, a declarat directorul de marketing al UEFA, Guy-Laurent Epstein.

„Inaugurarea UEFA eEURO a fost un succes. Peste 15 milioane de oameni au urmărit pe platformele UEFA filmările din competiție. Am văzut o creștere masivă a popularității e-Fotbal în ultimii ani și eEURO 2021 ne va oferi în continuare posibilitatea de a ne conecta cu fanii noi.”

Comentarii