20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportUEFA a stabilit data barajului cu Islanda

UEFA a stabilit data barajului cu Islanda

După ce a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, UEFA a comunicat data meciului pe care naționala României de fotbal îl are programat împotriva Islandei, la Reykjavik. Forul fotbalistic continental a anunțat că partida din semifinalele play-off-ului de calificare la Campionatului European de anul viitor se va disputa pe 8 octombrie.

În cazul în care tricolorii antrenați de Mirel Rădoi vor obține victoria cu nordicii, vor juca mai departe cu câștigătoarea meciului dintre Bulgaria și Ungaria, în deplasare, pe 12 noiembrie 2020.

Având în vedere că în toamnă vor avea loc şi partidele din Liga Naţiunilor, programul naționalei este unul foarte aglomerat. România ar putea disputa nu mai puțin de 8 jocuri în trei luni: septembrie, octombrie și noiembrie.

Liga Naţiunilor va începe în luna septembrie. În această competiţie, selecţionata României a fost repartizată într-o grupă din care mai fac parte Austria, Norvegia şi Irlanda de Nord.

Turneul final al Campionatului European de fotbal, programat iniţial în perioada 12 iunie – 12 iulie 2020, a fost amânat de UEFA pentru 11 iunie – 11 iulie 2021. UEFA a decis ca denumirea competiţiei să rămână EURO 2020 chiar dacă aceasta va avea loc în anul 2021.

Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. Dacă se vor califica, elevii lui Rădoi vor disputa cel puţin două partide în Capitală.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă