UEFA a decis! România câștigă la „masa verde” meciul cu Norvegia

Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a decis să acorde echipei României victoria la „masa verde”, cu 3-0, în meciul cu Norvegia, din Liga Naţiunilor, care trebuia să se dispute duminică seară pe Arena Națională din București.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.11.2020 - 20:29

„Comisia de Disciplină a UEFA a analizat astăzi cazul meciului anulat dintre România şi Norvegia. UEFA a decis că Norvegia va pierde meciul cu 0-3. NFF are la dispoziţie cinci zile pentru a solicita motivarea deciziei. După aceasta, NFF va decide dacă va face apel”, se arată într-un comunicat emis de oficialii formației nordice.

În urma acestei decizii, situaţia în Grupa 1 a Ligii B este neschimbată, cu Austria pe primul loc, cu 12 puncte, urmată de Norvegia, 9 puncte, România, 7 puncte, Irlanda de Nord, 1 punct.

În această seară sunt programate ultimele două partide, Austria - Norvegia şi Irlanda de Nord - România. Norvegia mai poate câştiga grupa, dar are nevoie de o victorie la două goluri la Viena, în timp ce România poate urca cel mult pe locul al doilea, fiind scăpată de emoţiile retrogradării în Liga C, chiar dacă va pierde la Belfast.

Comentarii