34.8 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSportUdrea: PSD şi PNL calcă pe urmele lui Stan şi Bran

Udrea: PSD şi PNL calcă pe urmele lui Stan şi Bran

Elena Udrea susţine că partidele PSD şi PNL se tem de referendumul pentru Legea Capitalei, care va avea loc pe 19 iunie. Ea compară partidele cu celebrele personaje Stan şi Bran datorită „inconsecvenţei ” de care dau parte liderii lor.

„PSD şi PNL calcă harnic şi cu spor pe urmele lui Stan şi Bran. După ce timp de aproape trei luni au ţipat că PDL Bucureşti nu doreşte referendum, acum când acesta a fost convocat, când noi am arătat că nu ne temem să venim în faţa bucureştenilor, USL ameninţă că-şi ia jucăriile şi pleacă acasă. Este exact acelaşi tip de inconsecvenţă care nu-i va transforma niciodată pe Victor Ponta şi Crin Antonescu în oameni de stat.

Ce-şi imaginau Ponta, Antonescu, Chiliman şi Piedone: că noi vom face cale-ntoarsă doar pentru că ei au lansat o campanie de atac la persoană împotriva mea? Iată că s-au înşelat. Suntem decişi să mergem până la capăt cu referendumu”, scrie Udrea pe blogul său.

Liderul PDL Bucureşti spune că Victor Ponta „a dat încă o dată dovada faptului că nu ştie despre ce vorbeşte” deoarece susţine că PDL doreşte desfiinţarea sectoarelor.

„Îl auzeam astăzi pe foarte-cunoscătorul preşedinte al PSD cum spunea că întrebarea pentru referendum trebuia să fie: „Doriţi desfiinţarea sectoarelor?”. A dat încă o dată dovada faptului că nu ştie despre ce vorbeşte. O asemenea întrebare, simplistă ce-i drept, nu-şi avea locul, pentru că nicăieri în Legea Capitalei nu se face referire la desfiinţarea sectoarelor. Două dintre întrebări fac referire la sectoare („Vă doriţi o Capitală cu 6 sectoare şi o administraţie”; „Vă doriţi o Capitală cu 6 sectaore şi şapte administraţii?”) din care reiese cum nu se poate mai clar că PDL Bucureşti nu doreşte desfiinţarea sectoarelor”, mai scrie Elena Udrea.

Elena Udrea mai vorbeşte despre primarul sectorului 1, Andrei Chiliman  despre care spune că şi-a concentrat întreaga campanie de comunicare împotriva ei pe o minciună şi că „a trecut din nou la înjurături” la adresa lui Sorin Oprescu.

„Ştiu, campania lui Chiliman de comunicare s-a concentrat pe ideea desfiinţării sectoarelor. Oricât de tare am spus că nu vrem asta, nu am fost luaţi în seamă. Atât de tare au minţit cei din opoziţie pe subiectul referendumului că acum au început să creadă şi ei în propriile minciuni. Mai mult decât atât, după ce ieri mai că-l pupa şi hirotonisea pe Oprescu mare preot peste Bucureşti, acum aud că domnul Chiliman a trecut din nou la înjurături la adresa Primarului General.

Postului de pe blogul Elenei Udrea se termină cu o întrebare adresată „domnilor Antonescu, Ponta, Chiliman şi Piedone”, care se tem că îşi vor demonstra „neputinţa politică„.

„Adevărul este că boicotarea referendumului este tot ce le-a mai rămas celor din USL, în condiţiile în care chiar şi ei ştiu că bucureştenii nu le sunt favorabili. Se tem că îşi vor demonstra încă o dată neputinţa politică. Să înţeleg, domnilor Antonescu, Ponta, Chiliman şi Piedone, că în doar două zile nu mai sunteţi dumneavoastră bărbaţii politici care vor să apere Bucureştiul de Elena Udrea?”, scrie Udrea pe blogul său.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă