38.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSportUdrea: PSD încearcă să închirieze garnituri de tren şi autocare să-şi aducă...

Udrea: PSD încearcă să închirieze garnituri de tren şi autocare să-şi aducă militanţii la mitingul de miercuri

Secretarul executiv al PDL Elena Udrea a susţinut duminică seară că PSD ar încerca să închirieze garnituri de tren şi autocare pentru a-şi aduce militanţii în Bucureşti în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, apreciind că opinia publică trebuie să ştie că mare parte din protestatari vor fi membri ai acestui partid, potrivit Agerpres.

 

‘Am discutat cu colegii din teritoriu despre o situaţie pe care o creează PSD, şi anume faptul că încearcă să organizeze deplasări de forţe politice în Bucureşti în ziua moţiunii. Înţeleg că încearcă să închirieze garnituri de tren, autobuze, autocare cu care să-şi aducă membrii de partid să protesteze. Deci, probabil că nu va fi vorba de un miting al celor care în mod onest au motive să protesteze împotriva Guvernului, ci va fi un miting al PSD. Aud că încearcă să cumpere şi prezenţa oamenilor în faţa Parlamentului’, a declarat duminică seară Elena Udrea, după şedinţa Colegiului Director al PDL.

Întrebată ce măsuri va lua PDL pentru a contracara o astfel de acţiune a PSD, Udrea a spus că această situaţie va fi analizată probabil în şedinţa de luni a conducerii democrat-liberale.

‘Vom vedea dacă aceste acţiuni – care în mod cert sunt imorale, ilegale, nu se pune problema – pot fi stopate cu mijloace legale. Dacă nu, măcar să ştie oamenii care urmăresc ceea ce se întâmplă miercuri că cei din stradă, în cea mai mare parte, nu sunt protestatari care au de revendicat drepturi legitime sau care au supărări reale, ci sunt membri de partid sau aduşi de PSD’, a afirmat Udrea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă