1 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSportUdrea: Nu am neapărat regrete că părăsesc MDRT, dar am nostalgii

Udrea: Nu am neapărat regrete că părăsesc MDRT, dar am nostalgii

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu regretă că părăseşte MDRT, dar că are nostalgii pentru că a reuşit să facă multe dintre lucrurile pe care şi le-a propus, relatează Mediafax.

“Acum, sigur, când te legi de o activitate aşa cum a fost cea de ministru al Turismului, în principal, dar şi al Dezvoltării Regionale, când reuşeşti să faci multe lucruri dintre cele pe care ţi le propui, când mai ai multe pe care ai fi vrut să le faci, dar pe care, cu siguranţă, le va face viitorul ministru – şi o să îl sprijin cât stă în competenţele şi în calitatea mea de parlamentar – nu neapărat ai regrete, dar ai nostalgii, pentru că a fost o activitate frumoasă, a fost o perioadă în care am reuşit să fac foarte multe lucruri, a fost o perioadă în care, aşa cu spuneam la începutul mandatului, m-am îndrăgostit de turism şi aşa voi rămâne”, a spus Udrea.

Ea a adăugat că va rămâne alături de cei cu care a colaborat în mandatul de ministru şi crede că vor mai fi multe lucruri pe care le va putea face împreună cu aceştia.

Întrebată dacă îşi reproşează ceva din activitatea la conducea MDRT, Udrea a răspuns că “niciodată nu faci tot ce ai vrea sau cum ai vrea”.

Ea crede însă că a atins “obiectivele majore”, despre care va vorbi într-o conferinţă la predarea mandatului.

“Dar sunt lucruri pe care aş fi vrut să le fac şi nu am apucat, dar le voi face probabil din calitatea de parlamentar. Legea Turismului nu a trecut prin Parlament – o iniţiativă la care lucrez de doi ani, legea asociaţiei de proprietari – este în consultare publică şi voi face tot posibilul să fie aprobată, modificarea Legii Construcţiilor, unde nu am reuşit să reglementăm cazurile de încălcări ale legislaţiei”, a mai spus Udrea.

Conducerea MDRT va fi preluată de Cristian Petrescu (PDL).

Cele mai citite

Crește tensiunea dintre Venezuela și Guyana legat de regiunea Essequibo

Comunitatea internaţională este îngrijorată de tensiunea tot mai mare dintre Venezuela şi Guyana în legătură cu Essequibo, regiune bogată în petrol aflată în dispută...

Premierul Ciolacu s-a întâlnit cu secretarul general al ONU

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în vizită la New York, s-a întâlnit cu secretarul general al ONU, António Guterres. Întâlnirea de la sediul ONU a avut...

Care ar fi veștile proaste ale lui Stoltenberg?

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg îndeamnă Alianţa Nord-Atlantică să se pregătească de ”veşti proaste” în Războiul din Ucraina. Care ar fi acestea? Presa...
Ultima oră
Pe aceeași temă