20.6 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSportUdrea ironizează presa "în căutare de breaking news" şi anunţă paparazzi că...

Udrea ironizează presa „în căutare de breaking news” şi anunţă paparazzi că marţi merge la coafor

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, ironizează presa aflată în căutare de subiecte „de breaking news” anunţându-i pe paparazzi, într-o postare pe blog, de faptul că marţi dimineaţă va merge la coafor, scrie NewsIN.

„Lume, lume, voi face un anunţ de maximum interes pentru televiziunile în căutare de breaking news cu bandă galbenă şi intermitentă pe diagonala ecranului. În special Antena 3 si RealitateaTv, dar şi alte media dornice să dezbată în zilele următoare materiale de tip paparazzi – după trei zile la mare, în apă şi pe nisip, mâine dimineaţă, la 7.30 voi merge la coafor! Evenimentul va debuta cu ieşitul din casă la 7.20, apoi voi coborî din maşină şi voi intra în coafor. După aproximativ o oră, pentru că nu mă mai vopsesc de data aceasta, voi ieşi din salon şi mă voi urca iar în maşină”, scrie ironic Elena Udrea pe blog.

Ministrul îi anunţă pe paparazzi care nu vor putea să „imortalizeze aceste unice momente în viaţa unui om” că va posta şi pe Facebook poze de la coafor. „Aştept ca toţi paparazzii să fie la post şi să imortalizeze aceste unice momente în viaţa unui om, fie el şi ministru. Totuşi, pentru cei care, din motive obiective, desigur, vor rata ocazia, mă voi fotografia singură şi voi posta fotografiile pe Facebook”, continuă ea, în acelaşi ton.

Mai mult, Elena Udrea ironizează, la finalul postării sale pe blog, şi o parte din presa care a publicat informaţii potrivit cărora zilele trecute l-ar fi vizitat pe Traian Băsescu la Palatul Cotroceni. „PS. Nu m-am referit mai sus şi la Adevărul, deoarece consider un accident publicarea fotografiilor paparazzi şi a articolului care le-a însoţit, având în vedere seriozitatea politicii editoriale a cotidianului sau implicarea din ultima perioadă în campanii importante pentru societatea românească. Spre exemplu, Legea Capitalei, situaţia cailor sălbătici din Delta Dunării sau absorbţia fondurilor europene. În plus, presupun că Peter Imre, directorul ziarului, nu-i iubeşte nici el prea tare pe paparazzi. Iar pe Dinu Patriciu nu îl amestec fără probe în ceva atât de frivol, având în vedere preocuparea pentru lucruri serioase pe care a dovedit-o din decembrie 2009 şi până acum”, conchide ministrul Dezvoltării şi Turismului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă