14.7 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportUdrea: Emil Boc îndeplineşte cel mai bine criteriile pentru a fi candidatul...

Udrea: Emil Boc îndeplineşte cel mai bine criteriile pentru a fi candidatul PDL la Preşedinţie

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, pentru Mediafax că, în opinia sa, Emil Boc îndeplineşte cel mai bine criteriile pentru a fi candidatul PDL la Preşedinţie, relatează Mediafax.

Ea a arătat că nu vede niciun candidat care să câştige bătălia pentru Cotroceni „de unul singur”.

„Ca urmare, candidatul trebuie să fie cel care poate mobiliza cel mai bine electoratul, dar şi PDL. Iar aceasta o pot face cei care au mai dus bătălii electorale din interiorul şi pentru PDL şi, dacă le-au mai câştigat, cu atât mai bine. Din acest punct de vedere, logic ar fi să candideze preşedintele partidului”, a spus Udrea, întrebată pe cine ar vedea drept candidat din partea PDL la Preşedinţie.

Ea a arătat că, în opinia sa, candidatul PDL „nu poate ajunge la Cotroceni fără a fi girat de Traian Băsescu”.

„În orice caz, candidatul PDL nu poate ajunge la Cotroceni fără a fi girat de Traian Băsescu. Cel care îndeplineşte cel mai bine toate aceste criterii este Emil Boc. Personal, aş susţine orice candidat al dreptei unite, pe un proiect comun cu Traian Băsescu”, a precizat Elena Udrea.

Şi prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, joi, că Emil Boc „poate fi” candidatul PDL la Preşedinţie. „Domnul Boc este un politician excelent, este un om care a făcut multe în Guvern şi în partid”, a precizat Cătălin Predoiu într-o conferinţă de presă.

Înscrierile în cursa internă pentru candidatul PDL la Preşedinţie se fac în perioada 7-14 octombrie, conform deciziei Colegiului Director al partidului.

Cele mai citite

Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Autoritățile sunt pregătite să evacueze oamenii

ANM avertizează că un cod portocaliu va fi valabil în perioada 29 septembrie ora 08:00 - 30 septembrie ora 10:00. „După emiterea avertizărilor au fost...

România se confruntă cu o scădere demografică accentuată: Populația a scăzut cu peste 18% în ultimele trei decenii

În ultimii 30 de ani, România a înregistrat o scădere semnificativă a populației, estimările indicând o diminuare cu 20% a numărului de locuitori în...

Autoritățile din Capitală și Ilfov declară că sunt pregătite să intervină, dacă vor exista situații de urgență

La nivelul tuturor sectoarelor, au fost activate echipele de intervenție în regim de permanență, cu utilaje și materiale În Sectorul 6, primăria a cerut reprezentaților...
Ultima oră
Pe aceeași temă