-0 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSportUdrea: Colegii din partid nu mi-au criticat activitatea la MDRT

Udrea: Colegii din partid nu mi-au criticat activitatea la MDRT

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, susţine că niciunul dintre colegii de partid nu i-a reproşat ceva cu privire la activitatea din minister şi că discuţiile care au avut loc în ultimele zile în PDL au fost “amicale, ca între colegi”, relatează Mediafax.

“Eu am văzut că există practica aceasta a surselor. Nu dumneavoastră sunteţi de vină, ci cei care folosesc relaţia cu presa pentru a spune tot felul de lucruri mai mult sau mai puţin adevărate. Categoric nu. Nu a existat niciun reproş faţă de activitatea la minister”, a spus Udrea într-o conferinţă de presă.

Ea a adăugat că discuţiile din partid au fost până la urmă benefice, atât timp cât au dus la noul proiect de guvern, nou pentru clasa politică.

“Deci toate discuţiile din partid, care nu au conţinut reproşuri, au fost până la urmă benefice. Nu au fost certuri, ci discuţii între colegi”, a afirmat Udrea.

Ea a spus că la numirea membrilor noului Cabinet s-a ţinut cont ca aceştia să fie tineri şi să nu mai fi fost în funcţii “atât de vizibile”, iar prin aceste două “calităţi” să poată fi credibili şi să nu existe astfel argumente pentru a fi contestaţi.

“Sunt oameni care au toată susţinerea partidului şi credem că sunt alegerile corecte. Oricând există în partid încă zece oameni în spatele fiecărui ministru, care ar putea să îi ia locul”, a afirmat Udrea.

Aceasta a adăugat că s-a ţinut cont de criteriul tinereţii la desemnarea noilor miniştri pentru că protestatarii au cerut în stradă o clasă politică nouă.

Presa a relatat că unele voci sonore din PDL, precum cea a lui Sorin Frunzăverde, s-au opus cooptării Elenei Udrea în cabinetul Mihai Răzvan Ungureanu.

Cele mai citite

Predoiu, despre dotarea MAI

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) continuă să-şi doteze forţele cu noi tehnologii şi capacităţi de răspuns în cazul situaţiilor de urgenţă, care reprezintă o provocare...

Henry Kissinger, unul dintre cei mai iluștri diplomați americani din ultimul secol a murit

Henry Kissinger, unul dintre cei mai iluștri diplomați americani a încetat din viață la vârstă de 100 de ani. Anunțul a fost...

Predoiu, despre dotarea MAI

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) continuă să-şi doteze forţele cu noi tehnologii şi capacităţi de răspuns în cazul situaţiilor de urgenţă, care reprezintă o provocare...
Ultima oră
Pe aceeași temă