13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSport"U" Cluj i-a găsit înlocuitor lui Lobonț

“U” Cluj i-a găsit înlocuitor lui Lobonț

Dulca a fost format de juniorii rivalilor de la CFR Cluj și a mai antrenat “U” Cluj de două ori (2009-2010 și 2012). După ratarea promovării, managerul Ioan Ovidiu Sabău anunțase că pleacă și el, însă oficialii clujeni au încercat să-l întoarcă din drum.

“Moțul”, care a pus bazele acestui nou proiect, nu s-a lăsat înduplecat, însă situația încă nu este rezolvată.

Cristi Dulca a făcut performanță în trecut, pe banca lui “U”, fiind ultimul antrenor care a promovat echipa pe prima scenă a fotbalului românesc, în 2010.

După plecarea lui Bogdan Lobonț din postul de antrenor, clujenii l-au dorit pe Costel Enache, la pachet cu Dani Coman. Fostul tehnician al Astrei a ales însă Hermannstadt, iar Dani Coman a refuzat propunerea.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă