Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turul ciclist al Omanului, anulat din cauza decesului sultanului Qaboos bin Said

Turul ciclist al Omanului, care urma să se desfăşoare între 11 şi 16 februarie, a fost anulat din cauza perioadei de doliu impuse în urma decesului sultanului Qaboos bin Said.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.01.2020 - 09:25

Diferitele echipe care urmau să ia parte la această cursă au fost prevenite de organizatorul competiţiei, ASO.

Un doliu de 40 de zile, care se va încheia pe 21 februarie, a fost instaurat după moartea sultanului în vârstă de 79 ani, aflat la conducerea Omanului din 1970.

Turul Omanului, creat în 2010, a fost câştigat în ultimii doi ani de către kazahul Alexei Luţenko.

Britanicul Chris Froome (2013, 2014) şi italianul Vincenzo Nibali (2016) figurează în palmaresul cursei, a cărei etapă regină are în mod tradiţional sosirea pe Muntele Verde.

La ediţia din acest an a Turului Omanului urmau să fie prezenţi, între alţii, italianul Elia Viviani, campionul european en titre, şi francezul Nacer Bouhanni.

Comentarii