Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turul ciclist al Germaniei a fost anulat

Turul ciclist al Germaniei, ediţia 2020, prevăzut între 20 şi 23 august, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

29.04.2020 - 10:00

Decizia vine după ce guvernul german a interzis marile adunări publice până la 31 august.

"Dezamăgirea noastră este mare, însă circumstanţele actuale şi decizia autorităţilor germane arată clar că Deutschland Tour nu poate avea loc anul acesta'', a declarat directorul competiţiei, Claude Rach, care priveşte acum către 2021.

Conform unui comunicat organizatorilor, cursa urmează să se desfăşoare anul viitor pe acelaşi traseu din 2020, de la Stralsund (nord-estul ţării) la Nurnberg.

"Oraşele şi statele federale participante au dat un semnal pozitiv acestei iniţiative", au precizat oficialii acestei curse, care a fost relansată în 2018, după o întrerupere de zece ani.

Comentarii