20.1 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Turneul de tenis de la Wimbedon 2020. Ce capacitate va fi ocupată de spectatori

„Salutăm anunțul prim-ministrului și al secretarului pentru cultură, care au făcut publică decizia ca o serie de evenimente, inclusiv Campionatul de la Wimbledon din 2021, să poată avea loc cu acceptarea unui număr de spectatori mai mare decât stabilesc prevederile în vigoare. Decizia face parte din testul pilot pentru faza următoare a relaxărilor privitoare la pandemia de coronavirus, ca parte componentă a programului guvernamental de studiu al efectelor pandemiei asupra evenimentelor.”, se spune în comunicatul organizatorilor.

Turneul de la Wimbledon va face astfel parte din evenimentele pilot la care se va testa efectul participării a unui număr de spectatori egal cu până la 50% din capacitatea arenelor.

Grand Slam-ul londonez debutează luni, 28 iunie, și va putea găzdui pe arena centrală până la 15.000 de spectatori.

„Acest lucru ne va permite să ne îndeplinim dorința de a organiza cel mai bun Wimbledon posibil în circumstanțele actuale, asigurând condiții de siguranță sanitară tuturor celor care fac ca Wimbledon să se întâmple – oaspeții noștri, concurenții, membri, personalul, mass-media, oficialii, rezidenții locali și partenerii.”, se mai precizează în comunicat.

Ultima oră
Pe aceeași temă