Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turneele preolimpice de handbal, amânate pentru luna iunie

Turneele preolimpice de handbal, inclusiv cel în care urma să participe naţionala feminină a României între 20 şi 22 martie, au fost amânate pentru luna iunie a acestui an, în condiţiile epidemiei de coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.03.2020 - 20:55

"Sănătatea şi securitatea tuturor celor implicaţi în procesul organizării şi disputării turneelor preolimpice în vederea Jocurilor 2020 de la Tokyo reprezintă marile priorităţi ale Federaţiei Internaţionale de Handbal", a scris această instanţă pe site-ul său.

IHF şi federaţiile care urmau să găzduiască turneele preolimpice luaseră în calcul să asigure desfăşurarea evenimentelor respectând măsuri stricte de securitate, dar ultimele evoluţii legate de pandemia de coronavirus au dus la "o reevaluare profundă" a situaţiei, a precizat forul handbalistic mondial.

"În urma acestei reevaluări, turneele feminine programate iniţial între 20 şi 22 martie în Spania, Ungaria şi Muntenegru şi turneele masculine programate iniţial între 17 şi 19 aprilie în Norvegia, Franţa şi Germania au fost amânate pentru iunie 2020. Echipele participante vor rămâne aceleaşi", a indicat federaţia.

Noile date ale acestor evenimente vor fi anunţate la momentul oportun, a adăugat IHF.

După cum se ştie, naţionala feminină a României urma să întâlnească Thailanda (20 martie, ora 18:00), Norvegia (21 martie, ora 20:30) şi Muntenegru (22 martie, ora 17:00). Tricolorele au nevoie de o clasare în primele două locuri pentru a obţine biletele la JO 2020.

Comentarii

loading...