Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tricoul lui Maradona, vândut la licitație cu 55.000 euro

Un tricou donat de fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona a fost vândut la licitaţie pentru 55.000 de euro pentru a ajuta o organizaţie caritabilă din Napoli, oraş în care sud-americanul este un adevărat idol şi care a fost afectat de pandemia de coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

27.04.2020 - 10:30

''Sunt mişcat să vă spun că după 33 de ani mă voi despărţi de acest tricou'', a declarat fostul fundaş Ciro Ferrara, care a debutat pentru naţionala Italiei contra lui Maradona şi a primit tricoul de la decarul argentinian după acest amical jucat în iunie 1987.

Cei doi au fost colegi la Napoli, câştigând titlul în Serie A în 1987 şi 1990.

Fostul fundaş italian a creat Fundaţia Cannavaro Ferrara, împreună cu fraţii Fabio şi Paolo Cannavaro, toţi fiind născuţi în Napoli.

''Am mai câştigat un meci, Ciro Ferrara'', a scris Maradona pe Facebook. ''Poate cel mai important. Am câştigat împreună, cum am făcut-o întotdeauna ... Sunt onorat că am contribuit pentru a ajuta oamenii să cumpere bunuri de consum în acest moment fără precedent'', a mai spus Maradona.

Ferrara a anunţat că în urma licitaţiei s-au strâns în total 85.000 de euro, din vânzarea de obiecte care au aparţinut altor 26 de fotbalişti în afara lui Maradona. Banii strânşi vor fi folosiţi pentru ajutorarea persoanelor ale căror activităţi au fost afectate de pandemie.

Comentarii

loading...