15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportTricolorele ne-au făcut cel mai frumos cadou de 1 decembrie. Prestație de...

Tricolorele ne-au făcut cel mai frumos cadou de 1 decembrie. Prestație de gală a Cristinei Neagu

Cristina Neagu a marcat nu mai puțin de 13 goluri pentru România și a fost desemnată cea mai bună jucătoare a partidei, potrivit site-ului digisport.ro.

Au mai înscris pentru „tricolore” Perianu, Polocoşer și Udriştioiu câte trei goluri, Iuganu și Seraficeanu câte două, Pintea, Ostase și Zamfirescu câte un gol, iar de la Senegal s-a remarcat Dapina, cu șapte reuşite.

România va mai juca în grupă contra Kazahstanului (3 decembrie, 12:00), Muntenegrului (4 decembrie, 8:00) şi Ungariei (6 decembrie, 8:00).

Primele trei clasate în fiecare din cele patru grupe vor obţine calificarea în faza grupelor principale, de unde echipele de pe primele două poziţii vor juca apoi în semifinale.

Meciurile din grupele principale încep în 8 decembrie, urmate de semifinale, în 13 decembrie, şi finalele pentru medalii, în 15 decembrie.

Cele mai citite

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Ciolacu: Gabriela Firea va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu sau fără Piedone în cursa electorală

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat convins, miercuri, că preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, va câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, indiferent dacă Cristian Popescu Piedone...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă